Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La clotxa i la seua festa. Cuina i patrimoni de les Terres de l'Ebre

Queralt Tomàs, Maria Carme
Valls: Cossetània, 2013.
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

La clotxa és una menja extraordinària; forma part de l’antiquíssima dieta mediterrània de la qual tots n’hem sentit parlar, perquè és beneficiosa per a la salut. La clotxa i les seues denominacions (canto de pa, clotxina, crostó, dinar…) són una herència popular que delimita una identitat culinària, un marc històric i territorial bàsic, les actuals comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Camp, el... Llegeix més

Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Creences, rituals festius i altres pràctiques, Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: CUINA I GASTRONOMIA, Gastronomia

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre

Queralt, M.
Valls: Cossetània, 2000
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Receptes recollides de la tradició oral de la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià.

Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Coquetes de sagí a «Els productes de la terra»

Contreras, Jesús, Espeitx, Elena, Cáceres, Juanjo, Grup d'Estudis Alimentaris (coord.)
[Barcelona]: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Mel del Perelló a «Els productes de la terra»

Grup d'Estudis Alimentaris (coord.)
Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2003.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: Gastronomia, Elaboració de la mel

Olla barrejada

Queralt, M. Carme
Valls: Cossetània, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Baix Ebre. Cuina tradicional. Xapadillo d'anguila

Castell, Jeroni (et al.)
Barcelona: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Tenca xapada amb ceba i tomàquet

Porres, Victor (coord.)
L'Hospitalet de l'Infant: [s.n.], 1994. (La Impremta)
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

El Delta

Vergés, Gerard (et. al)
Tarragona: El Mèdol, 1990.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

El formatge de Tronxon

CANUT, Enric
Barcelona : Alta Fulla, 1980
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: CATALUNYA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Cuina

SOLÀ, Àngel i SOLÀ, Àngel (ed.)
[S.l.] : Àngel Solà i Trilles, 1989
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia

Pàgines