Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Una visió de la nostra música tradicional

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries
Calaceit: Patronat Pro-Batea, 1998.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Manifestacions musicals i sonores / Descriptors temàtics: MÚSICA I SONS

Aportacions musicals, dins «Joan Amades i la Terra Alta»

Vilar, R.
Bot: Ajuntament de Bot, 2003.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Terra Alta / Descriptors IPCITE: Manifestacions musicals i sonores / Descriptors temàtics: MÚSICA I SONS

Art i lletres a les comarques de la diòcesi de Tortosa

Pradilla, M.À (ed.).
Benicarló: Onada, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques, Manifestacions musicals i sonores / Descriptors temàtics: MÚSICA I SONS, TEATRE I LITERATURA POPULAR

La pastisseria de les festes populars a Amposta

Bailac, Rosa
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Amposta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Els pastissets, a «Benifallet entre dos segles»

Cots, Francesc
Tortosa: Centre de Lectura Terres de l'Ebre, 1995.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Benifallet / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Casquetes de confitura

Diversos autors
Corbera d'Ebre: Ajuntament de Corbera d'Ebre, 2000.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Corbera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Baix Ebre. Cuina tradicional. Pastissets de cabell d'àngel

Castell, Jeroni (et al.)
Sant Andreu de la Barca: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Casquetes, a «La cuina tradicional de Xerta»

Giménez, Josefa
Xerta: Associació de Mestresses de Casa, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

Pastissets, a «La cuina de Tortosa»

Òdena, Josep Àngel
Lleida: Ribera & Rius, 1991.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Tortosa / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Rebosteria històrica tradicional

Clotxina

Ambrós, M. Lourdes, Pubill, Biel, Raduà, Josep M.
Ascó: autor editor, 2008.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ascó / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Rebosteria històrica tradicional

Pàgines