Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

Llop, A.; Mur, L.
Valls: Cossetània, 2004
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar aquestes pastes a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Així, a través de les receptes i dels comentaris que les acompanyen, queda palès que... Llegeix més

Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre, Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

La cuina de les Terres de l'Ebre. Receptes tradicionals del Baix Ebre

Queralt, M.
Valls: Cossetània, 2000
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic

Receptes recollides de la tradició oral de la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià.

Descriptors geogràfics: Terra Alta, Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Cócs de sagí (audiovisual)

Televisió de Catalunya. TV3
Tipologia: Audiovisual (pel·lícules, documentals, dvd's)
Format: En línia

Elaboració dels cócs de sagí

Descriptors geogràfics: Terra Alta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Pastissets, a «Receptes d’abans» (Deltebre)

Campillo, Josep M.; Otamendi, M. Cinta (coords.)
Deltebre: Patronat Municipal de Turisme de Deltebre, 1999.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Deltebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

Ribera d'Ebre. Cuina tradicional. La clotxa

Garcia, Josep (et al.)
Barcelona: Ciro, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Ribera d'Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Receptaris

Crostó de pa

Turón, Pepita
Xerta: Associació de Mestresses de Casa, 2005.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Xerta / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Clotxa, Receptaris, Rebosteria històrica tradicional

La Frau

Gomis, Ramon (et al.)
Tarragona: El Mèdol, 1990.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: TARRAGONA / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

El Delta

Vergés, Gerard (et. al)
Tarragona: El Mèdol, 1990.
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Formes d'alimentació / Descriptors temàtics: Gastronomia, Receptaris

Marfanta

ALCOVER, Antoni M. ; MOLL, Francesc de Borja
Palma de Mallorca: Moll, 1983
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Montsià, Baix Ebre / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques / Descriptors temàtics: marfanta

Marfandes i contrabando

FARNÓS, Domènech
Tortosa : Coop. Gràfica Dertosense, 1999
Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En suport físic / Descriptors geogràfics: Delta de l'Ebre / Descriptors IPCITE: Tradició oral i particularitats lingüístiques / Descriptors temàtics: marfanta

Pàgines