Àlbum "Procés d'elaboració de productes derivats de la llet al massís dels Ports"

Títol: 
Àlbum "Procés d'elaboració de productes derivats de la llet al massís dels Ports"
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-0159
Tipologia: 
Àlbum fotogràfic
Format: 
En línia
Format. En línia (Camps específics): 
Autoria i responsabilitat: 
Barberà, Guille/ Filmsnòmades
Explicació breu del contingut del document: 

Elaboració de formatge, brossat i saligot amb llet de cabra i amb l'herba colera de quall

Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Descriptors IPCITE: 
Activitats productives, processos i tècniques
Idioma/es emprats: 
Àlbum fotogràfic: 
Nom de l'àlbum: 
Procés d'elaboració de productes derivats de la llet al massís dels Ports
Autora/es fotografies: 
Barberà, Guille/ Filmsnòmades
Data: 
divendres, March 4, 2016
Descripció de l'àlbum: 

El pastor del Mas de Barberans, Pepito Armengol i la seua dona Lola Ventura, ara tots dos jubilats, ens ensenyen com s'elabora formatge, brossat i saligot amb llet de cabra i amb l'herba colera de quall.