Blanc, cremós, gras i espés és el brossat

Títol: 
Blanc, cremós, gras i espés és el brossat
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-280
Tipologia: 
Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
Autoria i responsabilitat: 
BORRAS, J.
Peu d'impremta: 
Tortosa : Josep Bayerri i Raga, [1978]-1995
Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Descriptors IPCITE: 
Formes d'alimentació
Idioma/es emprats: 
Número normalitzat: 
ISSN 1579-0851 1579-0851
Article revista/publicació periòdica (camps específics): 
Nom revista/publicació periòdica: 
Ebre Informaes
Número revista o publicació periódica: 
Núm. 445
Data publicació de l'article/part component: 
dijous, November 20, 1986