"Conill de bosc amb olives trencades", "Estofat de cabra hispànica a l'estil de Calau", "Perdiu a la vinagreta Calau", "Perdiu a la vinagreta", "Perdius en escabetx", "Tords amb ceba" i "Tords fregits amb alls tendres"

Títol: 
"Conill de bosc amb olives trencades", "Estofat de cabra hispànica a l'estil de Calau", "Perdiu a la vinagreta Calau", "Perdiu a la vinagreta", "Perdius en escabetx", "Tords amb ceba" i "Tords fregits amb alls tendres"
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-0862
Tipologia: 
Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
Autoria i responsabilitat: 
ÒDENA, Josep Àngel
Peu d'impremta: 
Lleida : Ribera & Rius, 1991
Extensió: 
p. 124, 130, 142-145, 152-153
Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Descriptors IPCITE: 
Formes d'alimentació
Idioma/es emprats: 
Número normalitzat: 
ISBN 8486999413
Relació amb altres fitxes: 
Article revista/publicació periòdica (camps específics): 
Nom revista/publicació periòdica: 
La Cuina de Tortosa
Pàgines: 
p. 124, 130, 142-145, 152-153
Any publicació de l'article/part component de la publicació periòdica: 
1991