La baldana més artesanal. La carnisseria Pendot de Bítem porta cinc generacions elaborant a mà aquest producte típic de la gastronomia de les Terres de l'Ebre

Títol: 
La baldana més artesanal. La carnisseria Pendot de Bítem porta cinc generacions elaborant a mà aquest producte típic de la gastronomia de les Terres de l'Ebre
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-0266
Tipologia: 
Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
Autoria i responsabilitat: 
Maigí, V.
Peu d'impremta: 
Tarragona: Promicsa, 1986.
Extensió: 
p. 20
Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Descriptors IPCITE: 
Formes d'alimentació
Idioma/es emprats: 
Article revista/publicació periòdica (camps específics): 
Nom revista/publicació periòdica: 
Diari de Tarragona
Pàgines: 
p. 20
Data publicació de l'article/part component: 
dilluns, January 31, 2005