Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tenca i anguila

Títol: 
Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tenca i anguila
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-0420
Tipologia: 
Part component d'una monografia
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
Autoria i responsabilitat: 
SALVADÓ, Joan
Peu d'impremta: 
Amposta : l'Ajuntament : Museu del Montsià, cop. 1991
Extensió: 
p. 102-106
Descriptors temàtics: 
Descriptors IPCITE: 
Formes d'alimentació
Idioma/es emprats: 
Número normalitzat: 
ISBN 8460601722
Relació amb altres fitxes: 
Relació fitxes elements PCI: 
Part component d'una monografia: 
Títol part component: 
Sobre la cuina riberenca. El xapadillo de tenca i anguila
Autor part component: 
SALVADÓ, Joan
Pàgines: 
p. 102-106
Títol monografia: 
De la falç a la recol·lectora : vida i cultiu tradicional al Delta de l'Ebre