Terra Alta. Cuina tradicional. Clotxa amb olives rostides

Títol: 
Terra Alta. Cuina tradicional. Clotxa amb olives rostides
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-0261
Tipologia: 
Part component d'una monografia
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
URL catàleg: 

http://ccuc.cbuc.cat/search~S23*cat?/XLa+cuina+comarca+a+comara.+Ribera+...'Ebre+i+Terra+Alta/1%2C32000%2C32000%2CB/frameset&FF=XLa+cuina+comarca+a+comara.+Ribera+d%27Ebre+i+Terra+Alta&SORT=D&searchscope=23&3%2C3%2C

Autoria i responsabilitat: 
Garcia, Josep (et al.)
Peu d'impremta: 
Barcelona: Ciro, 2005.
Extensió: 
119 p.
Notes: 
Col·lecció Guies Gastronòmiques de Catalunya, 16
Descriptors geogràfics: 
Descriptors IPCITE: 
Formes d'alimentació
Idioma/es emprats: 
Número normalitzat: 
ISBN: 8460966925
ISBN: 8460966763 (col·lecció)
Part component d'una monografia: 
Títol part component: 
Terra Alta. Cuina tradicional. Clotxa amb olives rostides
Autor part component: 
Miralles, Salvador
Pàgines: 
p. 76-77
Títol monografia: 
La cuina comarca a comarca: Ribera d'Ebre - Terra Alta