"Tords fregits amb alls tendres" i "Perdius en escabetx"

Títol: 
"Tords fregits amb alls tendres" i "Perdius en escabetx"
Codi: 
IPCITE-BIBLIO-0863
Tipologia: 
Part component d'una monografia
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
Autoria i responsabilitat: 
QUERALT, M. Carme
Peu d'impremta: 
Valls : Cossetània, 2000
Extensió: 
p. 43 i 104
Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Descriptors IPCITE: 
Formes d'alimentació
Idioma/es emprats: 
Número normalitzat: 
ISBN 8489890617
ISBN 8497911431
Relació amb altres fitxes: 
Part component d'una monografia: 
Títol part component: 
"Tords fregits amb alls tendres" i "Perdius en escabetx"
Pàgines: 
p. 43 i 104
Títol monografia: 
La Cuina de les Terres de l'Ebre : receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta