IDENTIFICACIÓ / LOCALITZACIÓ / DATACIÓ / DESCRIPCIÓ / SALVAGUARDA / RECURSOS ASSOCIATS / INFORMACIÓ TÈCNICA / INTERPRETACIÓ

Salvaguarda:

Transmissió: 
El model de transmissió generalitzat és escrit i en pocs casos oral o exclusivament per participació. S'ha de poder llegir partitures per cantar caramelles tal com es fa a Flix. És un model reglat de transmissió perquè es fa segons el model escrit, partitures i lletres mitjançant l'escola de l'Orfeó. Són pocs els casos o de membres que cantin les cançons exclusivament per transmissió oral. El cas de la tornada o el final de la cançó «Ous, pollastres», que és una cançó coneguda i popularitzada dins de la comunitat i entre el públic, sí que es transmet de manera oral.
Viabilitat/riscos: 
EL fet que l'Orfeó de Flix sigui responsable de l’organització i que sigui a la vegada escola de música assegura part important la seva continuïtat i, per tant, viabilitat. En aquest sentit i pel grau identitari que té per a la comunitat té pocs riscos actualment.
Valoració de l'individu / grup / comunitat: 
És un fet reconegut i valorat per la comunitat per la seva particularitat i identitat respecte a altres poblacions de la comarca on no s'ha mantingut o mai s'ha fet.
Mesures de salvaguarda preses pel grup / comunitat: 
S'ha enregistrat en casset, les partitures estan escrites i es transmet a l'escola de l'Orfeó de Flix a les diverses generacions.
Protecció jurídico-administrativa/Reconeixement patrimonial: 
Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya (IPEC)
Protecció jurídico-administrativa/Reconeixement patrimonial (altres):