IDENTIFICACIÓ / LOCALITZACIÓ / DATACIÓ / DESCRIPCIÓ / SALVAGUARDA / RECURSOS ASSOCIATS / INFORMACIÓ TÈCNICA / INTERPRETACIÓ

Informació técnica:

Investigadors: 
Data de realització: 
dj., 10/11/2016
Actualitzacions de la fitxa: 
dj., 10/11/2016
Projecte/Recerca: 
Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de les Terres de l'Ebre
Validador/a: 
Espuny, Elena
Folch Monclús, Rafel
Queralt, M.Carme
Òrgan Assessor Científic (OAC)
Participació del grup o comunitat en l'aportació de dades: 
La comunitat ha participat de forma diversa. Per una part el carnisser Àngel Mulet de Campredó de la carnisseria Mulet-Hidalgo, ha participat activament mostrant i explicant els canvis i transformacions en la producció dels diversos embotits. A l'altre vessant hi ha la família, que ens va permetre accedir i fer seguiment durant dos dies de la matança i l'elaboració dels diversos productes del mondongo però que prefereixen no sortir a les imatges ni ser mencionats. Finalment l'associació de dones La Donzella de Bot han aportat informació de la celebració de la festa del Mandongo a Bot.
Redactor/a de la fitxa: